Home Uit In Oost 32 kunstenaars exposeren in Hyatt Regency en ZOKU

32 kunstenaars exposeren in Hyatt Regency en ZOKU

0

Tweeëndertig Amsterdamse professionele beeldend kunstenaars exposeren hun werk in het Hyatt Regency Hotel in de Sarphatistraat en in ZOKU in de Weesperstraat. Je kunt het evenement op 6 en 7 november gratis bezoeken tussen 11.00 tot 17.00 uur. De kunstenaars zijn zelf aanwezig om hun werk toe te lichten en je kunt direct bij hen hun kunst kopen, zonder tussenkomst van derden.

‘Ruim baan voor de makers!’ is een kans als je wil weten wat er op kunstzinnig gebied leeft in Centrum-Oost. Van foto’s tot keramiek, van sieraden tot lichtobjecten, van schilderijen tot textiel. Kunstliefhebbers kunnen in ZOKU en het Hyatt Regency hotel op een laagdrempelige manier in contact komen met beeldende kunst én met de kunstenaars, die allemaal wonen of werken in dit deel van Amsterdam en actief bijdragen aan de organisatie.

Informatie over het evenement is beschikbaar in de vorm van een Kunstkrant die in eigen beheer en in full colour wordt uitgegeven. De Kunstkrant bevat een catalogus met een overzicht van de deelnemende kunstenaars en zijn of haar gegevens en een overzichtskaart met de locatie waar het werk wordt vertoond.

kunstRUIM is een onafhankelijk Amsterdams digitaal platform voor kunst, kunstenaars en kunstliefhebbers. Via de website en het organiseren van kleinschalige lokale evenementen biedt kunstRUIM professioneel beeldend kunstenaars een podium om hun werk te laten zien en kunstliefhebbers de gelegenheid om kennis te maken met deze kunst.

ZOKU hotel Amsterdam, Weesperstraat 105
Hyatt Regency Amsterdam hotel, Sarphatistraat 104
Check www.kunstruim.amsterdam