Home Overzicht Aanleg kunstgras hoofdveld van Tos-Actief loopt vertraging op

Aanleg kunstgras hoofdveld van Tos-Actief loopt vertraging op

0

Als alles goed was gegaan zou veld 1 van Tos-Actief vanaf ongeveer begin maart voorzien van kunstgras weer in gebruik zijn genomen. Eerst waren er problemen met de levering van betonplaten. Daar kwam nu bij dat bij de keuring van de sporttechnische laag onregelmatigheden zijn geconstateerd.

Deze nieuwe situatie dwingt de gemeente om dit nader te onderzoeken. Dat leidt opnieuw tot een vertraging, die afhankelijk is van de duur van de testen. Tos-Actief moet dus nog even geduld hebben voor er weer op het veld kan worden gespeeld. Op dit ogenblik is het nog een (kunst)grasloze vlakte. ‘In de tussentijd zullen we ons een beetje moeten aanpassen, vooral op de drukke zaterdag’, aldus het bestuur.

Volgens de originele planning zou het veld voor eind maart worden opgeleverd. Echter, door leveringsproblemen van betonplaten was er vertraging opgelopen. Dit is inmiddels deels opgelost. Daar nu bijgekomen dat bij de keuring van de zogenaamde sporttechnische laag onregelmatigheden zijn geconstateerd. Deze situatie dwingt de gemeente om dit nader te onderzoeken. De spelers moeten dus nog even geduld hebben voordat ze op een mooie tweede kunstgrasmat kunnen spelen.