Home IJburg Alle jaargangen van de IJopener nu te lezen op oost-online

Alle jaargangen van de IJopener nu te lezen op oost-online

0

De IJopener, het veelgelezen buurtmagazine, is tot verdriet van veel lezers, gestopt. De IJopener valt niet meer op de deurmat in de Indische Buurt, het Oostelijk Havengebied, het Zeeburgereiland en IJburg. Met enige nostalgie kun je nog terugkijken op oost-online. De artikelen van de laatste jaargangen blijven beschikbaar en alle edities zijn als pdf te vinden in het archief op oost-online. Maar we kunnen ook vooruit kijken. Op oost-online zullen we je blijven informeren over wat er in jouw buurt gebeurt.

Het enthousiaste team van oost-online gaat z’n best doen om het gat dat de IJopener achterlaat te vullen met nieuws, achtergrondverhalen en informatie. Net als bij de IJopener bestaat de redactie uit vrijwilligers die schrijven, foto’s en video’s maken. Heb je belangstelling om mee te werken, je bent welkom!

De IJopener verscheen vijf keer per jaar, oost-online verrast je dagelijks met nieuws uit Oost. En iedere woensdag versturen we de NieuwsMail waarin een overzicht van de artikelen die recent zijn verschenen op de website. Met een gratis abonnement op de NieuwsMail blijf je op de hoogte van wat er bij jou in de buurt gebeurt.

In de ‘Agenda’ van oost-online laten we je veel activiteiten zien. Ook met de rubriek ‘Uit in Oost’. Samen met de ‘Indische Buurt Balie’, ‘Wij 1019’, ‘Hallo IJburg’ en ‘Zeeburgereiland’ blijf je op de hoogte.

Heb je belangstelling om mee te werken aan oost-online, neem dan contact met ons op. Wil je er veel of weinig tijd in steken? Wil je zo nu en dan meewerken of regelmatig? Dat is aan jou.

Alle jaargangen van de IJopener