Home BoekvandeWeek Anna Woltz: Haaientanden

Anna Woltz: Haaientanden

0

40 In de nazomer van 2008 liep ik in het Westerpark, op bezoek bij Manuscripta, het jaarlijks boekenfeest voor boekenliefhebbers/sters (is inmiddels ter ziele). Op dat moment had ik nog alleen maar (best wel concrete) plannen om een boekhandel te openen.

Bij een van de tafeltjes vertelde ik aan de uitgever over mijn plannen, en ze zei, ‘Oh, dan moet je ook boeken van Anna Woltz in je assortiment opnemen – kijk, ze zit hier naast me’. Hm, Anna Woltz, nog nooit van gehoord. Ik kreeg een boekje van haar mee.

En thuis was ik meteen verkocht. Sindsdien ’volg’ ik haar, elke nieuwe titel van haar hand gaat meteen mee naar huis, en wordt ook meteen gelezen. Niet één keer viel het me tegen. Inmiddels was ze enkele malen in de winkel op bezoek.

Ik noem u enkele van de (nog verkrijgbare) titels:

Mijn bijzonder rare week met Tess
Alaska
Gips
Naar de wolven (prentenboek)
Onweer & Tien dagen in een gestolen auto
Evi, Nick en ik
Zondag, maandag, sterrendag
Honderd uur nacht (13 jaar en ouder)
Ik kan nog steeds niet vliegen

En nu is dus het Kinderboekenweekgeschenk Haaientanden door haar geschreven! Mis het niet.

Waarschuwing Als je begint met Onweer & Tien dagen in een gestolen auto ben je verkocht… Dan wil je ze allemaal lezen!

_____

Haaientanden is geschreven door Anna Woltz
verschenen bij
Carel van Pampus is boekverkoper bij Boekhandel van Pampus, KNSM-laan 303