Home Eten&Drinken Aspergediner House of Watt gaat door. Bij jou thuis

Aspergediner House of Watt gaat door. Bij jou thuis

0

De kaarten waren al verkocht, de tafels bijna gedekt en de eieren al verstopt bij House of Watt, en toen belandden we in de rollercoaster waar iedereen nu in zit. Maar het Aspergediner wordt niet geannuleerd, maar gaat lekker thuis door.

Daarom presenteert Firma Potschaft in samenwerking met Asperges Amsterdam, Slagerij de Wit, Kaas van Klaas en House of Watt het Asperge Paas diner voor thuis. En dit alles voor € 29,50 per persoon. Een box vol met heerlijke dagverse producten om zélf een culinair 4 gangen asperge diner op tafel te zetten. In de box zitten vers gestoken Limburgse Asperges, huisgemaakte producten van Firma Potschaft en nog meer lekkers.

Je start met heerlijke in de keuken van Fa. Potschaft gebakken crostini’s met blauwe kaas (van Klaas) en asperge chutney. Daarna een huisgemaakte soep van verse asperges als tussengerecht, en uiteraard als hoofdgerecht Asperges met in gin gemarineerde zalm, ham (van slagerij de Wit), krieltjes, eitjes en verse boter. En we sluiten af met een  dessert heerlijke Hollandse aardbeien. Serveer dit aan tafel met bijgeleverde balsamico reductie. Firma Potschaft helpt je met het maken van alles via een recept en een handig instructiefilmpje!

Daarnaast krijg je nog een leuk spel van The Pub Games om na het diner te spelen. En als extraatje verstoppen we een gouden ticket in één van de asperge boxen! Mocht je de deze vinden, dan win je een heerlijk driegangen diner voor twee personen bij House of Watt. Je wordt dan een avondje heerlijk in de watten gelegd als House of Watt weer open is.

De viergangen paasdiner asperge box kun je online bestellen ophalen bij House of Watt, James Wattstraat 73 op vrijdag 10 april van 15.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 11 april  van 12.00 tot 17.00 uur. Betalen kan in de webshop of per pin op locatie.

Na de paasdagen zal de Firma Potschaft Asperge Webshop open blijven. Check www.potschaft.nl