Home Overzicht Auke Kok over zijn biografie van Johan Cruijff in talkshow

Auke Kok over zijn biografie van Johan Cruijff in talkshow

0

De laatste talkshow Dwars door Oost in de Jungle van dit jaar belooft een heel speciale te worden. Er zijn interviews met een vier gasten uit Oost. En jawel, Auke Kok vertelt anekdotes over Johan Cruijff. Robijn Tilanus legt uit wat klankduiken is. Mousid Akhamrane wordt bevraagd over zijn kickboksschool Mousid Gym. En Hans Olykan van Herstel Oosterpark licht toe wat hun Zwartboek zoal zegt over het project Verdubbeling Oosterpark.

Met zijn biografie over Johan Cruijff is Auke Kok al volop in de publiciteit geweest. Ook in Oost. De presentatie van het boek was in De Avonden, in Betondorp. De Linnaeus Boekhandel organiseerde een avond: een vol zaaltje luisterde aandachtig naar een interview met Auke Kok. Nostalgische voetbalbeelden waren een mooie aanvulling. En ook in café Elsa’s hebben buurtbewoners Auke Kok over Cruijff kunnen horen. En op 12 december dan in de Dapperbuurt, in Jungle Amsterdam.

Van kwajongen van Betondorp tot wereldburger
Het boek van Auke Kok is voor zowel de liefhebber van voetbal als die van coming of age verhalen een genot om te lezen. Zoals Johan Cruijff over het veld slingerde langs zijn tegenstanders, zo meandert hij door het leven. Twee talenten heeft hij: naast het voetbaltalent is dat het pr-talent. Het maakt hem tot een persoon op wie je als lezer jaloers raakt, maar van wie je je evengoed afvraagt waarom je een zogeheten beroemd, succesvol leven zou ambiëren.

Bij de talkshow zal Auke Kok ongetwijfeld een aantal anekdotes vertellen als antwoord op vragen van de interviewer. Bekende en onbekende facetten van Cruijff krijgen aandacht.

Stel je vraag aan Auke Kok
Mocht je een vraag hebben over de biografie van Johan Cruijff die je graag voorlegt aan Auke Kok, dat kan. Stuur de vraag naar [email protected] onder vermelding van ‘Vraag Auke Kok’. Kom vervolgens op donderdag 12 december naar de talkshow in Jungle Amsterdam. Meld je even voor achten  bij Arie van Tol. Dan stelt hij de vraag aan Auke Kok.

Talkshow Dwars door Oost in de Jungle op donderdag 12 december om 20.00 uur in Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26. Toegang gratis.