Home Overzicht Verloting: Kijk gratis maand lang naar kwaliteitsfilms

Verloting: Kijk gratis maand lang naar kwaliteitsfilms

0

In het artikel over Claw Boys Claw komt de bioscoopfilm Kleine IJstijd ter sprake. Niet gek, want de muziek van Claw Boys Claw is niet te missen op de soundtrack. Bovendien draait alles in het verhaal rond Kas (Peter te Bos), een rockster waar alleen nog een urn van over is met zijn stoffelijke overschot. Familie en vrienden komen bij elkaar om de as uit te strooien.

Kleine IJstijd is een fijne en mooie film van regisseuse Paula van der Oest, met in de hoofdrollen onder meer Monic Hendrickx, Cees Geel, Ariane Schluter, Hannah Hoekstra én – op videobeelden, archief- en fotomateriaal – Peter te Bos. Filmkrant zegt hierover ’De film wint aan authenticiteit door Kas te laten spelen door een van Nederlands’ weinige echte rocksterren, Peter te Bos van Claw Boys Claw.’

Gratis maand lang films kijken
Kleine IJstijd is te zien op Cinemember, een online streamingdienst voor kwaliteitsfilms.  Vijf bezoekers van oost-online kunnen een maand lang gratis naar alle films op Cinemember kijken. Reageer voor 10 december naar [email protected] en vermeld je naam en ‘Kleine IJstijd’.