Home Overzicht Bewoners Plantage Middenlaan schrikken wakker door plofkraak

Bewoners Plantage Middenlaan schrikken wakker door plofkraak

0
Foto Politie

Vanochtend hebben meerdere personen even voor vijven een plofkraak gepleegd aan de Plantage Middenlaan. De verdachten, allen in het donker gekleed, zijn op in ieder geval één scooter gevlucht in de richting van de Hoogte Kadijk. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen.

Even voor 5.00 uur kreeg de meldkamer meerdere meldingen dat er harde knallen te horen waren in de omgeving van de Plantage Middenlaan. Politieagenten stelden vast een geldautomaat het doelwit was. Die bleek volledig vernield. Ook ontstond er veel schade aan de gevel. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen en het was niet nodig om naastgelegen panden te ontruimen.

De recherche, de Teamleider Explosievenverkenning en de Explosieven Opruimingsdienst doen uitgebreid onderzoek om te achterhalen wie de daders zijn. Ook doen specialisten van Forensische Opsporing sporenonderzoek en ze bekijken camerabeelden.

Als je voorafgaand, tijdens of vlak na de plofkraak iets hebt gezien wat met deze zaak te maken kan hebben, neem dan contact op met de recherche. Ook zijn camerabeelden uit de omgeving zeer welkom. Bellen kan via 0900 8844. Anoniem informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.