Home Overzicht Bier en Ballen: Jeu-de-boules toernooi opent festivalseizoen op Jaap Edenbaan

Bier en Ballen: Jeu-de-boules toernooi opent festivalseizoen op Jaap Edenbaan

0

TAPT festival is een festival met veel bier, lekkere hapjes, urenlang tafelen en uitbundig dansen op de Jaap Edenbaan. Mooie Boules is een  overdekte foodhal aan het Zeeburgerpad waar je kunt boulen, eten en drinken. Op 14 mei organiseert TAPT samen met Mooie Boules het ‘Grote Mooie Boules minitoernooi’. Teams van twee strijden er in een klassieke doublet opstelling tegen elkaar de Jaap Eden Baan. Iedereen kan meedoen.

TAPT onderscheidt zich als bierfestival enorm van het stereotype. In tegenstelling tot andere bierfestivals, is enige kennis van speciaal bieren geen vereiste om te genieten. ‘Een frisse versie van het bierfestival, waar niks moet en (bijna) alles mag!’ Op het festival wordt podium gegeven aan maar liefst veertien brouwerijen, waaronder namen als Brouwerij ’t IJ, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen.

Naast het grote aanbod bieren zorgt het festival voor een groot aanbod aan lekker eten en je kunt jezelf vermaken met activiteiten als een niet zo silent disco, een fanatieke beer bingo en vanaf dit jaar: een potje jeu-de-boules!

Het ‘Grote Mooie Boules minitoernooi’ vindt plaats op de zesde editie van het TAPT festival op zaterdag 14 mei op het terrein van de Jaap Edenbaan. Je kunt je voor het toernooi opgeven in teams van twee en dan krijg je gratis toegang tot het festival. Ook kun je als deelnemer toeschouwers uitnodigen met een vriendenkorting. Ze kunnen je aanmoedigen onder het genot van een lekker biertje. Er wordt niet alleen gestreden voor de gezelligheid, want voor het winnende team ligt er een unieke prijs klaar.

Tickets voor het TAPT festival
Check www.mooieboules.nl/amsterdam