Home Overzicht Carré blijft open met lunchvoorstellingen en matinees

Carré blijft open met lunchvoorstellingen en matinees

0

In de piste van Carré staan opnieuw de befaamde rode bankjes op anderhalve meter. Het theater aan de Amstel zal volgens de huidige corona maatregelen open blijven voor publiek en presenteert deze maand bijna dagelijks lunchvoorstellingen met extra matinees in het weekeind.

‘Wij blijven open’, zegt Madeleine van der Zwaan, directeur van Carré. ‘Voor onze artiesten die graag willen spelen en voor onze trouwe bezoekers die we, nu misschien nog wel meer dan ooit, een groots plezier doen met een voorstelling in Carré.’

Vanaf morgen speelt Najib Amhali zijn oudejaarsvoorstelling ‘Wie het weet mag het zeggen!’. Peter Pannekoek speelt zijn Oudejaarsconference ‘Nieuw bloed’ vanaf aanstaande vrijdag. Zondag 5 december viert Amsterdam Sinfonietta de Franse Chansons met het programma ‘Formidable!’. Op vrijdag 17 december komt de Nederlandse alternatieve pop zangeres S10 naar Carré. De zondag daarna spelen Michelle David & the True-Tones de mooiste kerstsongs met het programma ‘It’s a soulful Christmas’. Aanvullend op deze voorstellingen biedt Carré de mogelijkheid tot een lunch met soep van sterrenchef Joris Bijdendijk, ambachtelijk brood en appeltaart toe.

Check www.carre.nl