Home Overzicht Centraal station kleurt mee met Queer & Pride

Centraal station kleurt mee met Queer & Pride

0

Tot en met zondag 6 augustus brengt NS alle bezoekers alvast in de sfeer. Tijdens Queer & Pride Amsterdam plaats wordt het Centraal Station in regenboogkleuren gebracht tot de digitale borden met vertrekkende treinen aan toe. Tijdens de Canal Parade op 5 augustus rijdt NS overdag met langere treinen richting Amsterdam en ’s avonds vanuit Amsterdam.

Tijdens Queer & Pride Amsterdam wappert de Progress Pride-vlag op het dak van het station. Deze komt ook terug in de monumentale hal boven de entree naar de middelste reizigerstunnel. Zelfs de vertrekkende treinen op de digitale borden worden tijdens de Queer & Pride-weken in regenboogkleuren getoond.

Tijdens de Pride kan iedereen dragen wat ’ie wil, maar niet iedereen voelt zich comfortabel om uitgedost vanaf huis te vertrekken. Voor iedereen voor wie dat nog een stap te ver is, opent NS dit jaar de Change Station. Dit is een kleedruimte waarin iedereen welkom is om zich op een feestelijke en respectvolle manier klaar te maken voor de Canal Parade.