Home Geluiden uit Oost Culturele talkshow Pittige Mosterd in de Nieuwe KHL

Culturele talkshow Pittige Mosterd in de Nieuwe KHL

0

Het Oostelijk Havengebied is een initiatief rijker. Sinds september vinden er in de Nieuwe KHL salon-avonden plaats onder de naam Pittige Mosterd. In een pittig rode ambiance krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere bezoekers met culturele interesse uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot.

Geluiden uit Oost | Leon Paquay

Deze editie is dat Alain Caron, een culinair fenomeen, een rasechte fijnproever van Franse origine. Alain is een duizendpoot. Voordat hij naar Nederland verhuisde stond de chef-kok in meerdere sterrenkeukens in Parijs. Luister naar de bevindingen.

Talkshow-host Maureen Kamphuis ontlokt de gast ontboezemingen over de successen en leerzame mislukkingen en over het geheime recept om de inspiratie op gang te houden. Put de gast kracht en energie uit een geheime liefde voor de natuur, een knotsgekke hobby, een bepaalde muziekstijl of een eetverslaving, om telkens weer creatieve hoogstandjes af te leveren? Je ontdekt het in Pittige Mosterd.

Stel vragen, deel je eigen ervaringen en luister naar die van anderen, en laat zo deze winter je eigen inspiratie tot bloei komen! Check de agenda van de Nieuwe KHL of oost-online voor de volgende edities.