Home Overzicht Wie wordt IJburger van het Jaar 2019?

Wie wordt IJburger van het Jaar 2019?

0

Ieder jaar organiseert IJburgTV de verkiezing van de IJburger van het Jaar. De vijf uitverkorenen die kans maken op de enige prijs van IJburg die er toe doet: IJburger van het Jaar. Hier zijn ze in willekeurige volgorde. Stem nu.

Tamara van Leersum-Gortenmulder  Zij heeft als grote animator achter het team van de Facebook groep Tram 26 IJburg zeker een nominatie verdiend. Ontwikkelingen of problemen met tram 26? Tamara informeert ons.


Jerry van de Broeke  De man achter Schoon IJburg en initiator van de afval etende Zuiderzeevis die de strijd met zwerfafval aangaat. Een opvallend positief symbool met een duidelijke boodschap: geen afval op straat en in het water!


Cain Swart  Deze jongeman zet zich onvermoeibaar in tegen de komst van de Biomassa Centrale in Diemen. Afgelopen zomer leidde hij een protestmars met honderden kinderen naar de NUON.

Mireille de Ruiter en Jetske Rutgers  Deze dames hebben zich de afgelopen jaar(en) ingezet voor een prettige landing van statushouders op IJburg. Ze hebben ervoor gezorgd dat opvang SET nu gewoon in de wijk erbij hoort.


Guusje Witteveen  Aanjager van het JIP collectief dat afgelopen jaar tal van events heeft laten plaatsvinden op het Joris Ivensplein en de bewoners bij elkaar gebracht.

Stemmen op je favoriet kan HIER