Home Oud Oost Dapperhuis verbouwt. Activiteiten tijdelijk in Mirror Centre

Dapperhuis verbouwt. Activiteiten tijdelijk in Mirror Centre

0

De komende maanden wordt het Dapperhuis, de buurtkamer van de Dapperbuurt in de Eerste van Swindenstraat verbouwd. De activiteiten verhuizen vanaf half maart naar het Mirror Centre aan de Ter Gouwstraat 3, bij het Muiderpoortstation.

Voor de zomervakantie opent het Dapperhuis weer haar deuren aan de Eerste Van Swindenstraat 511. Het Dapperhuis heeft dan betere faciliteiten en er is nog meer plek voor initiatieven voor en door de buurt.

In het Dapperhuis verzorgen buurtbewoners en organisaties uit de buurt een afwisselend programma. Je kunt er tekenen, een yogales volgen of fotograferen, om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar er is ook huiswerkbegeleiding voor scholieren en er zijn beweeg- en wandelactiviteiten. Twee keer per week is er een inloop met koffie.

Verder kun je in het Dapperhuis trainingen volgen over een gezonde levensstijl en over omgaan met geld. Ook worden er taalcursussen en cursussen digitale vaardigheden gegeven. Voor jongeren is er wekelijks een inloop voorafgaand aan zaalvoetbal in de Wethouder Verheijhal. Jongeren kunnen ook terecht in het Dapperhuis voor advies en voor gamemiddagen.