Home Overzicht De concerten op het terras van het Muziekgebouw zijn deze zomer terug

De concerten op het terras van het Muziekgebouw zijn deze zomer terug

0

De succesvolle terrasconcerten van het Muziekgebouw krijgen een vervolg. In juli en augustus zijn er iedere vrijdag- en zaterdagavond prachtige concerten op het grote terras aan het water van Muziekgebouw aan ’t IJ. Vanaf vrijdag 8 juli kun je deze zomer genieten van intieme concerten op hoog niveau.

Twee jaar geleden was het behelpen bij de laatste serie concerten op het terras aan het water. Corona maakte het er niet makkelijker op. Dat ongemak is voorbij. Het Muziekgebouw presenteert een programma dat bestaat uit prachtig klassiek, fabelachtige popsongs en avontuurlijke jazz met borrel of diner waar je naar luistert terwijl de zon langzaam onder gaat. Zowel voor als na de concerten draait een DJ.

Het jong en bruisend ensemble Chieko Donker Duyvis Ensemble trapt de serie op vrijdag 8 juli af met klassiek, jazz en Braziliaanse grooves. Op zaterdag 27 augustus is het laatste concert Excursions & Airports met Calefax. In de periode tussen deze twee concerten in speelt bijvoorbeeld het piano-duo Scholtens en Janssens Canto Ostinato, is er mystieke Arabische musiek met Hakan Uryum en Salah Eddine Mesbah en brengt flamencogitarist Tino van der Sman een eerbetoon aan Sevilla. Voor meer informatie en het programma kijk op de website van het Muziekgebouw.

Je kunt reserveren voor een concert met borrel óf een concert met diner. Bij een dinerreservering betaal je vooraf, zodat je zeker bent van je plek. Bij een borrelreservering reken je ter plekke af. Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst.