Home Oostelijk Havengebied De Eester gaat met online en live veiling geld ophalen voor verbouwing

De Eester gaat met online en live veiling geld ophalen voor verbouwing

0

Buurtcoöperatie De Eester wordt verbouwd. Momenteel wordt materiaal, meubilair, apparatuur en kennis verzameld. Voor de verbouwing van de nieuwe buurtruimte is echter ook geld nodig en daarvoor is een online veiling. Je kunt tot en met 6 april bieden, bijvoorbeeld op gesigneerde werken van Huub van der Lubbe en foto’s van Hans Aarsman. Op zaterdag 24 maart gaan bovendien topstukken onder de hamer van veilingmeester Niels van der Laan (Even Tot Hier) in hotel The Hoxton Lloyd.

Aje altijd al kunst hebt willen kopen voor boven je bank? Of wil je een bijzonder uitje organiseren met je vrienden, familie of collega’s in jouw buurt? Zoek je een uniek cadeau? Of een unieke ervaring? Échte, hyperlokale kunstenaars en ondernemers bieden hun eigen werk, expertise, creativiteit aan. De opbrengst van al dit aanbod gaat naar de inrichting van de Eester.

Online is er ook aanbod met een vaste prijs. Dit zijn producten en uitjes, samengesteld en georganiseerd door lokale ondernemers. Het doel is om minimaal 10.000 euro op te halen.

De opbrengst van de veiling gaat naar de volledig circulaire inrichting van de nieuwe Eester. Denk aan tweedehands meubels, keukenonderdelen, apparatuur, lampen, vloerdelen, materiaal en verf.

Op zaterdag 24 maart in hotel The Hoxton, Lloyd Amsterdam, kun je bieden op de topstukken van de veiling. Er is plek voor maximaal honderd serieuze bieders. Aanmelden kan vanaf 16 maart. Een deel van de collectie is te zien in expositieruimte ‘Achter de Ramen’ aan de Feike de Boerlaan. In de week vóór de live veiling van 16 tot 24 maart worden bovenstaande topstukken geëxposeerd in het hotel. Kom kijken of er iets voor je bij zit en meld je aan voor het live veiling event.