Home Overzicht De Goldie Pawn Vintage pop-up store nu in het Volkshotel

De Goldie Pawn Vintage pop-up store nu in het Volkshotel

0

Volkshotel is vriendjes geworden met de prachtige dames van het rondreizende vintage circus Goldie Pawn. Vanaf deze week is de allereerste vintage lobby store van Amsterdam geopend in het Volkshotel. Het is een reizende pot met goud gevuld met gecureerde vintage, pre-loved en handgemaakte schatten. 

Het klinkt goed. Het Volkshotel heeft de handen ineen geslagen met Goldie Pawn. Deze vintage store heeft deze week haar glazen winkeldeuren geopend in de lobby van het hotel aan de Wibautstraat. Dat is op het juiste moment, kun je zeggen. In deze toch wel saaie tijden van corona kun je bij Goldie Pawn je garderobe eens op originele en duurzame manier aanvullen.

 

De superlatieven zijn niet van de lucht. ‘Winkelen bij Goldie Pawn overstijgt al je shopervaringen. Zelfs doorgewinterde fashionista’s zullen overdonderd zijn door zoveel liefde, goud, glitter en avant-garde’, wordt beloofd. Dus, Amsterdammers en niet-komende toeristen, op naar de Wibaiutstraat.

Goldie Pawn is open van donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 19.00 uur. In oktober ook op zondag en maandag. En op afspraak.