Home Overzicht De mooiste bieren van dertien brouwerijen op het Marineterrein

De mooiste bieren van dertien brouwerijen op het Marineterrein

0

Je kunt een BBQ verwachten, live-muziek, waanzinnige bieren en dat met uitzicht op ‘onze zee’. The Amsterdam Beerdays terug op het Marineterrein. Deze editie brengen dertien Amsterdamse brouwerijen hun mooiste bieren naar de haven van het Marineterrein.

Het wordt een bierfestijn met de crème de la crème van Amsterdam: de dertien brouwerijen en die hun mooiste bieren. presenteren. Speciaal voor dit festival gebrouwen collab is er alleen tijdens de bierdagen te krijgen. Verder zijn er foodtrucks met lekkere hapjes en zijn er iedere dag live bands. En je kunt natuurlijk chillen aan het water bij het Marineterrein op 9, 10 en 11 september vanaf 14.00 uur.

Op donderdagavond 8 september openen de ‘Beerdays’ met het Bierwerf Diner van de op het Marineterrein gevestigde brouwerij Homeland. Voor 85 euro staat om 18.00 uur een bourgondisch 4-gangen menu met bierarrangement op je te wachten. Het vlees is van een varken van boerderij De Lindenhoff dat gevoerd is met het moutafval van Homeland, dus het bier in je glas en het vlees op je bord zijn ‘gemaakt’ met dezelfde mout.

Deze brouwerijen vind je op de ‘Beerdays’: Brouwerij Homeland, Two Chefs Brewing, Brouwerij Troost, Rauwbrouwers, Poesiat & Kater, Oedipus, Naeckte Brouwers, Krux, Friekens, De School, De Prael, Brouwerij ’t IJ en Abstract Brewing Company.

Tickets