Home Overzicht De Piepleshow met wervelend theater midden op Dappermarkt

De Piepleshow met wervelend theater midden op Dappermarkt

0

Het Markttheater is terug op de Dappermarkt met De Piepleshow,  van wervelend theater voor jong en oud. Ze staan midden op de markt. Op vrijdag of op zaterdag. In de Agenda van oost-online staan ze allemaal.

In een potpourri aan verkleedpartijen, liedjes, sketches, actietheater, satire en gesprekken brengen de acteurs en muzikanten verschillende werelden samen. Van oud-Mokum tot Molière, van Monty Python tot Buena Vista Social Club. Ze nemen je mee door de krochten van de stad en gaan met de actualiteit aan de haal. Iedere week zijn er verschillende acteurs en versgebakken scènes.

Voor de acteurs van Het Markttheater is De Piepleshow een plek om op nieuw materiaal te broeden en de buurt te ontmoeten. Tussen de voorstellingen kun je aansluiten bij de Piepleradio waarin het Markttheater in gesprek gaat met buurtbewoners en experts over van alles. Heb je zelf een idee of act voor in De Piepleshow? Stuur een mail naar [email protected] of kom gezellig elke vrijdag (tot midden oktober) langs bij ons kraamkantoor op de Dappermarkt.

De Piepleshow is op de zaterdagen 27 augustus en 3 en 10 september en op de vrijdagen 16 en 23 september om 12.00, 14.00 en 16.00 uur op de Dappermarkt.