Home Overzicht Deze zomer kun je kamperen op het onbewoonde eiland Pampus

Deze zomer kun je kamperen op het onbewoonde eiland Pampus

0

Slapen op een onbewoond eiland. Een droom die deze zomer van tot 24 augustus op woensdag en donderdag uitkomt op Forteiland Pampus. Je  beleeft een magische nacht op prachtig Pampus. In de verte zie je de skyline van Amsterdam, af en toe vaart er een bootje langs en je mede-overnachters zijn vele ganzen en zwaluwen… Deze zomer staan tien comfortabele tenten klaar, en je bed is al opgemaakt.

Kamperen op Pampus begint met een fijne vaartocht. Neem je bagage mee naar het historische Muiden. Ga daar aan boord en na een half uurtje meer je af in de haven van Pampus waar je avontuur begint.

Als alle andere gasten van het eiland gaan begint voor jou dit avontuur. De campingbeheerder heet je welkom op Pampus en begeleid je naar je eigen campingplaats. Op elke campingplaats staat een picknickbank en voor kinderen zetten we een extra tentje op. Geniet alvast van een prachtig uitzicht, neem een kijkje in het fortmuseum, duik in het IJmeer óf bestel vast een fris drankje aan de bar.

Na het eten kun je een spelletje doen, heerlijk genieten van de prachtige sterrenhemel en de magie van de nacht voordat je met het geluid van kabbelend water in slaap valt. Bij het krieken van de dag is Pampus misschien wel op zijn mooist en je wordt wakker met een heerlijk ontbijtje op bed. Geniet na het ontbijt nog even lekker van het op-een-onbewoond-eiland-gevoel. Je kunt het eerste veer naar Muiden nemen, of lekker lang blijven hangen.

Check www.pampus.nl/doe/kamperen