Home Overzicht Dineren met afhaalmenu op de boot

Dineren met afhaalmenu op de boot

0

Zin in een diner op het water? Op IJburg is een simpele oplossing bedacht. Bestel je menu bij een restaurant aan de haven en laat het bij een schip bezorgen. Je dineert terwijl het schip over het IJ vaart. Genietend van de ruimte en de vrijheid op het water steun je de horeca en de rederij.

Op 7 juni vaart de pas verbouwde Elvira om 18.30 uur af van de Krijn Taconiskade op IJburg. De trossen gaan los voor een mooie vaartocht het grote water op, of bij minder mooi weer richting Durgerdam, Oranjesluizen en IJ.

Hoe werkt Take Away Boot Diner? Je koopt online een bootkaartje, bestelt zelf het eten bij je favoriete restaurant aan de haven, laat het eten door het restaurant om stipt 18.30 uur aan boord bezorgen zodat iedereen tegelijkertijd aan tafel kan. Aan boord zijn borden en bestek aanwezig. Boeken per mail is verplicht. Maximaal 28 gasten kunnen mee aan boord.

De Elvira van rederij Navigo werd in 1938 in Zwitserland gebouwd voor het vervoer van passagiers op de Zwitserse meren. Sinds 1998 vaart ze in Nederland, in 2016 werd Amsterdam haar thuishaven. De boot biedt een panoramisch uitzicht rondom.

Check navigoamsterdam.nl