Home Overzicht Dit jaar een Indische Buurt Festival Online

Dit jaar een Indische Buurt Festival Online

0

Door coronamaatregelen was er deze zomer geen Indische Buurt Festival. Nu is er het Indische Buurt Festival Online. De organisatoren willen de Indische buurt, zijn bewoners en hun initiatieven in het zonnetje zetten. ‘Daarom zullen wij ons dit jaar belangeloos inzetten voor positieve verbinding voor bewoners uit de Indische Buurt.’

Reuring en gezelligheid waren dit jaar dus niet live te vinden in de Javastraat. In plaats daarvan zullen talkshows, politieke debatten, informatieve shows, spoken word, poëzie, korte films en muzikale acts direct bij de bewoners online in de huiskamers te zien en te horen zijn.

Vrijdag 9 oktober 20.00 uur klinkt het startshot met de Kick-Off Show. Vanuit de Batjanzaal zijn dan filmpjes te zien van het LeerOrkest, Groene Tuinen, KrimpClub, De Culturele Apotheek en 1,5 Meter Sessies Binnentuinen. En met live interviews met de mensen er achter. Daarnaast zijn er liveoptredens van artiesten uit Oost zoals Richard Grand, Cato Fluitsma en Rogier van Kralingen. En natuurlijk alle informatie over het festival.

De live stream is direct thuis voor de buis of op pc te volgen. Ben je verhinderd, geen nood, Indische Buurt Televisie (IBTV) zorgt ervoor dat alle video’s na de uitzending geupload worden. Zo kun je alle uitzendingen terugkijken wanneer het uitkomt.

Check IBTV