Home Overzicht Dit jaar online oriënteren op de voorschool

Dit jaar online oriënteren op de voorschool

0

Heb je een kind tussen de een en drie jaar? Dan kun je samen met uw kind online een kijkje nemen bij verschillende voorscholen in Amsterdam. Ga woensdag 23 september tussen 10.00 en 12.00 uur naar dagvandevoorschool.nl en oriënteer je op de Online Dag van de Voorschool.

De Online Dag van de Voorschool is een open dag waarop ouders en verzorgers kunnen ontdekken wat de voorschool is. Veel voorscholen doen mee aan deze open dag. Zij hebben allemaal een filmpje gemaakt. Het filmpje geeft je een rondleiding door de voorschool en zo kun je zien hoe de voorschool er van binnen uitziet.

Je kunt zelf kiezen bij welke voorscholen u gaat kijken. Tijdens de digitale rondleiding krijg je niet alleen een indruk van de voorschool. Je krijgt ook informatie over wat de voorschool kost. Is uw kind al een jaar? Dan kun je jouw kind direct inschrijven. Ook kun je live chatten met een medewerker van de gemeente als je vragen hebt.

De voorschool is een kinderdagverblijf met een speciaal programma voor kinderen tussen de twee en vier jaar. In Amsterdam kunnen alle kinderen naar de voorschool. Op de voorschool spelen en leren kinderen met elkaar. Ze zingen, tekenen, bewegen en oefenen met taal. De voorschool is een goede voorbereiding op groep 1 en 2 van de basisschool.

Dit jaar doen ruim tweehonderd voorscholen mee aan de Online Dag van de Voorschool. In ieder stadsdeel doen er voorscholen mee. Op www.dagvandevoorschool.nl staan alle voorscholen die meedoen.