Home Overzicht Dit jaar twee avonden opera op groot scherm in Park Frankendael

Dit jaar twee avonden opera op groot scherm in Park Frankendael

0

Elk jaar is er een opera uit het programma van het Holland Festival te zien op een groot scherm buiten in Park Frankendael. Om het 75-jarig bestaan van het Holland Festival te vieren wordt er tijdens deze speciale editie een tweede, door het publiek te kiezen, opera vertoond.

Kies je
favoriete opera

Dit jaar omvat het jaarlijkse, gratis toegankelijke Opera in het park niet alleen een vertoning op groot scherm van Der Freischütz, die tegelijkertijd ook live in Nationale Opera & Ballet te zien is. Het festival kijkt dit jaar ook terug op de historie en vraagt het publiek welke opera in het park ze het nóg een keer willen zien. De favoriet zal op 24 juni om 19.30 uur opnieuw worden vertoond in Park Frankendael.

Wordt het all time favorite Carmen van Bizet, Strauss’ Salome of valt de keuze op een heel andere festivalklassieker? Stem op je lievelingsopera en kom met een picknickmand in het mooie park Frankendael genieten van een prachtige voorstelling.

Stem nu

op 25 juni om 19.30 uur is Der Freischütz te zien in Park Frankendael. Het is een romantische opera uit de 19e eeuw die in juni tijdens het Holland Festival in de Stopera wordt opgevoerd. Met een live-verbinding zie je in het park wat je ook in de Stopera kunt zien.