Home Overzicht Dobberend op je luchtbed luisteren naar klassiek in het Flevoparkbad

Dobberend op je luchtbed luisteren naar klassiek in het Flevoparkbad

0

Terwijl je baantjes trekt in het Flevoparkbad of dobbert op een luchtbed luister je naar violist Niek Baar en pianist Caspar Vos. Dat kan op vrijdag 2 september als ze je een programma presenteren met muziek van Grieg, Tsjaikovsky en Ravel. Want alles klinkt mooier in het zwembad.

Niek Baar speelt op een bijzondere en zeldzame viool uit 1729, gebouwd door Carlo Bergonzi. Hij is (eerste) prijswinnaar van verschillende nationale en internationale concoursen. Zo trad hij op met het Concertgebouw Kamerorkest. het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest, het Nederlands Kamerorkest en verschillende gerenommeerde buitenlandse orkesten.

Op het programma staan de Vioolsonate no. 2 van Grieg, Souvenir d’un lieu cher van Tchaikovsky, Méditation van Massenet en Tzigane van Ravel. Dus, trommel je vrienden op, breng je zwemspullen mee én je eigen luchtbedje en kom naar het Flevoparkbad. Organisator 24classics zorgt voor een opblaasservice.

Een kaartje kost € 20,00 incl. de entree voor het zwembad (excl. € 1,50 servicekosten). Kleine Vrienden betalen alleen € 5,50 voor het zwembad. Nog geen Kleine Vriend? Word nu Kleine Vriend en kom gratis naar Klassiek in het Zwembad.

Klassiek in het zwembad op vrijdag 2 september in het Flevoparkbad. Het concert begint om 19.30 uur.