Home Overzicht Doka organiseert intieme luistersessies

Doka organiseert intieme luistersessies

0

Gedurende de maand juni organiseert soundbar Doka in het Volkshotel aan de Wibautstraat sit down luistersessies met verschillende lokale dj’s in een zeer intieme setting. Elke vrijdag en zaterdag draaien twee dj’s een luisterset op het hifi geluidssysteem van Doka, verdeeld over twee shifts.

Vanwege COVID-19 gelden er capaciteitsbeperkingen, wat inhoudt dat er per set 30 personen naar binnen mogen. Daarom zijn er twee shifts. De eerste is van 21.00 tot middernacht de tweede van 00.15 tot 03.15 uur. Op deze manier wordt een veilige en intieme luister omgeving gecreëerd. Tickets kosten 20 euro per shift. De line-up bestaat uit Vic Crezée, Sekan, Elias Mazian en Jens Thomas. De rest van de line-up wordt later bekend gemaakt.

Sound bar Doka Doka is de thuisbasis voor bijzondere ervaringen. De ondergrondse soundbar is de plek waar nachtleven, muziek en andere vormen van cultuur samenvloeien. Het programma van Doka wordt samengesteld samen met artiesten en creatieven van de Broedplaats VKG-studio’s, gelegen in het culturele centrum in het Volkshotel-gebouw. Dit maakt Doka de huiskamer van dj’s, artiesten, live bands en andere creatievelingen.