Home Eten&Drinken Dolly Bellefleur stelt feestelijke Llocal Box samen

Dolly Bellefleur stelt feestelijke Llocal Box samen

0

Dolly Bellefleur, huisvriendin van het Lloyd Hotel, heeft ter ere van Sinterklaas ten feestelijke Llocal Box samengesteld. Dit zit vol lekkernijen, vrolijke verrassingen en guitige gedichtjes. ‘Zo maak je van Pakjesavond een dolle Hakjesavond’, zegt Dolly.

In de Llocal Box van Dolly Bellefleur word je getrakteerd op allerlei lekkernijen die je op het heerlijk avondje kunt nuttigen. Zoals de ingrediënten én het recept om zelf bisschopswijn te maken. Verder vind je in dit pretpakket huisgemaakte pepernoten en fudge van witte chocolade en pistachenoten. Hip Hip Hooray ook de gezouten macadamia mix van De Nootzaak Gotjé is ter verhoging van de feestvreugde toegevoegd. Natuurlijk ontbreken Eberhardjes van Patisserie Holtkamp. Dit hartvormige boterkoekje, als ode aan burgemeester Van der Laan, staat net als de naamgever, het Lloyd en Dolly voor verbinding. Laat liefde regeren!

Er zit meer in de box van Dolly. Wat dacht je van hebbedingetjes zoals een frivole verjaardagskalender, een kleurplaat, een grappige surprise en een koelkastmagneet met daarop een beroemde uitspraak van deze ‘beauty with brains’. Alleen de fine fleur heeft zo’n magneet op de koelkastdeur.

Benieuwd naar het beautygeheim van deze femme fatale? Dolly eet regelmatig een frikandel speciaal! Dus die benodigdheden vind je, inclusief een ondeugend gedichtje, ook in je box: frikandellen van Slagerij Louman, broodjes vanmenno, ketchup en huisgemaakte mayonaise.

Een uitstekend vegetarisch alternatief zijn hemeltjelief: GRO oesterzwamballen die zijn gevuld met een ragout van oesterzwammen en knolselderij. Deze worden geserveerd met door de chef-kok van het Lloyd gemaakte truffelmayo.

Als kers op de taart: omdat we de verjaardag van de goedheiligman vieren zit er in elke box een lootje waarmee je kans maakt op een overnachting voor twee personen in het Lloyd Hotel.

De box kost 47,50 euro. Bestellingen kun je tot en met 1 december voor 12.00 uur doorgeven via [email protected]. Je kunt de Santa Dolly Box afhalen op donderdag 3 december vanaf 14.00 uur. Tussen 15.30 en 17.00 uur is La Bellefleur aanwezig om de box persoonlijk aan jou te overhandigen.