Home Overzicht Drenthhal in Cruquiusgebied krijgt nieuwe bestemming

Drenthhal in Cruquiusgebied krijgt nieuwe bestemming

0

In het komt niet alleen nieuwbouw. De gemeente wil ook de historische gebouwen bewaren. Zo ook de Drenthhal, een bedrijfshal naast de nieuwe basisschool De Kleine Kapitein. In februari en maart kun je meedenken over de nieuwe invulling van de Drenthhal.

De Drenthhal wordt gerenoveerd. Misschien heb je een goed idee voor deze hal. Laat het ons dan weten. De gemeente praat hierover graag met je in een gesprek. Mail naar [email protected] om een afspraak te maken. Je krijgt dan een uitnodiging voor een videogesprek. Je kunt jouw ideeën ook delen via datzelfde emailadres.

Stedenbouwkundige Erik van Beekum laat in een video zien hoe het gebied (deelgebied 8) er nu uitziet en wat de plannen zijn voor de toekomst. De video toont ook een visuele impressie van de nieuwe hal en een overzichtskaart van de verschillende gebieden. Bekijk de video.

In februari en maart kun je met de gemeente in gesprek. Voor de zomer van 2021 wordt bepaald welke invulling de Drenthhal moet krijgen. In 2024 wordt de hal gerenoveerd.

Check amsterdam.nl/cruquius