Home Overzicht Drie feesten op New Years Eve overal in Volkshotel

Drie feesten op New Years Eve overal in Volkshotel

0
Soundbar Doka in het Volkshotel

Een hotel tot de nok toe gevuld met feest. Dit jaar belooft het weer een mooie oud en nieuw editie te worden in Volkshotel met niet minder dan drie verschillende feesten door het hele gebouw. Van de bovenste verdieping tot aan de kelder: overal is wel wat te doen.

In Canvas op de zevende vindt zoals ieder jaar een groots feest plaats. Het thema van dit jaar is ‘New Year, New Me, New us’. Er zijn speciale performances van DarkRaum & Shiva Mugler en daarnaast kun je tot diep in de nacht dansen met dj-sets van onder andere Lotta Isopuro, Hy Pyke en Hausbaby. Als klap op de vuurpijl heb je natuurlijk ook nog eens één van de beste uitzichten over Amsterdam om het vuurwerk te bekijken.

Wie liever ondergronds het jaar ingaat, komt aan zijn trekken in Doka. Hier kun je terecht voor een clubnacht met One Eye Witness. Deze Amsterdamse organisatie heeft het afgelopen jaar al vaak garant gestaan voor zweterige raves in de sound bar. Tijdens oud & nieuw gaan ze samen met Naone, Rey Colino, Hylke en een ‘secret guest’ van het Berlijnse label Superluminal het nieuwe jaar in.

Tenslotte wordt er nog gedacht aan de anti-planners en de vrienden zonder kerstbonus. Het gratis feest Plan B vindt weer plaats op de begane grond. Zaal Riet wordt dit jaar gehost door Steppin’ Into Tomorrow met onder andere Mo Wrights, Shady Lady en DJ Tracksuit. In het café draaien uiteenlopende Volkshotel residents.