Home Dwars Dwars door de buurt nummer 234 is verschenen

Dwars door de buurt nummer 234 is verschenen

0

Hoewel het weer er nog niet naar is, is deze week de lente begonnen. Langzaam verandert de natuur en her en der staat de buurt alweer prachtig in bloei. Ook bij onze redactie is er het een en ander veranderd. We mogen twee nieuwe schrijfsters verwelkomen, waarvan er één al in nummer 234 staat met een eerste bijdrage. Anita Boelsums, die iedere Dwars schrijft over een buurtberoemdheid, komt onze kernredactie versterken.

ISoms leidt het schrijven van een artikel tot een leuk uitje voor de schrijver en fotograaf. In het geval van een artikel over zelf bierbrouwen, mochten er zelfs zes redactieleden meedoen aan de workshop. Zo tapten we uiteindelijk een heus Dwars-biertje, dat op dit moment van schrijven nog staat te rijpen in de fles.

Met 4 en 5 mei op komst wordt er in Dwars veel aandacht besteed aan herdenken. Zo ook in de eerste aflevering van de nieuwe rubriek ‘Het was in Oost’, waarin buurtbewoners hun speciale herinnering aan een plekje in Oost / Watergraafsmeer kunnen delen.

Er is aandacht voor open dagen in twee buurtcentra. Verder zoals u van Dwars gewend bent, aandacht voor cultuur, milieu en wonen.

Wij ontvangen graag reacties op onze artikelen. Deze kunt u schrijven naar: [email protected].

Deze artikelen kun je allemaal lezen in oost-online

De artikelen van Dwars 234 in oost-online

Wilt u reageren op artikelen in Dwars of heeft u nieuws voor de krant? Stuur uw bijdrage naar [email protected].