Home Dwars door de Buurt

Dwars door de Buurt

Zeven keer per jaar een nieuwe Dwars in de brievenbus

Zeven keer per jaar ligt Dwars door de Buurt in de brievenbus van mensen die wonen in de Oosterparkbuurt, de Dapperbuurt, de Watergraafsmeer, de Transvaalbuurt of de Weesperzijdestrook. Wil je er zeker van zhijn de krant steeds te kunnen lezen, ook als je een Nee-Nee sticker op de brievenbus hebt? Ook dan kun je de krant ontvangen. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief van Dwars en we houden je op de hoogte.

Dwars door de Buurt is de onafhankelijke krant voor bewoners van de Oosterparkbuurt, de Dapperbuurt, de Transvaalbuurt en de Watergraafsmeer. Zeven keer per jaar vind je Dwars op de deurmat. Dwars door de Buurt ligt ook op verschillende openbare plekken in Oost klaar om mee te nemen.

Wil je Dwars door de Buurt nog eens nalezen? Hieronder vind je de krant als pdf bestand.

198

Verschijnt
9 februari

200

Verschijnt
18 mei

201

Verschijnt
29 juni

202

Verschijnt
14 september

Dwars door de Buurt

Redactie | Wijttenbachstraat 34-hs, 1093 JC Amsterdam | 06 4280 7805 | dwarskrant@gmail.com | Facebook | Twitter

Dwars door de Buurt wordt gemaakt door 

Kernredactie Anneke Hesp, Arie van Tol, Melissa Plomp en Rose Bartholomé.

Opmaak  Frits van den Akker, Ron de Wit en Robert Nieman

Medewerkers 

Anna ten Bruggencate, Annemarije Pronk, Ans van de Scheur, Carolien van Welij, Connie Dekker, Daan van Pagée, Dick Feenstra, Dineke Rizzoli, Eddy Ellert, Frank Schoevaart, Gerard Valentijn, Hans Heitgeert, Hans van den Bosch, Hansje Galesloot, Hella de Groot, Jaap Kamerling, Jan Molenaar, John Prop, Judith Lammers, Kirsten de Wit, Lennie Haarsma, Mats van Soolingen, Méland Langeveld, Mirjam Ringers, Noortje Blauw, Ruud Meijer, Sjaak Brokx, Ton Hendrix, Veronica van Roon en Wil Merkies.