Home Duurzaam Enkel glas? Doe er iets aan!

Enkel glas? Doe er iets aan!

0

Meer dan 100.000 Amsterdamse woningen hebben nog enkel glas. Als je woning enkel glas heeft, stook je meer dan nodig is. Met dubbel glas is veel winst te halen, voor je portemonnee, je woonplezier én voor het klimaat. Op 5 november organiseert !Woon een webinar, waarin uitgelegd wordt wat je recht op een betere woningisolatie is en hoe je als huurder ermee aan de slag kunt.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. Je kunt dan de presentatie volgen en vragen stellen via de chat (vraag en antwoord). Als je via een telefoon of tablet (via de app) de bijeenkomst bijwoont, moet je er rekening mee houden dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen.

Een webinar is een digitale bijeenkomst. Er wordt gebruik gemaakt van Microsoft Teams. Je kunt vanaf elk apparaat inloggen, ook als je geen Microsoft-account hebt. Het gebruik van Teams is gratis. !WOON heeft inmiddels enkele honderden Amsterdammers geholpen om een betere woningisolatie te regelen

De webinar vindt plaats op 5 november van 19.00 tot 20.00 uur. Deelnemen? Klik hier.