Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Expositie De Onafhankelijken. In Loods 6

zondag 21 april om 10:00 tot 17:00

Gratis

Veertig leden van de Onafhankelijken en evenzoveel gasten tonen hun recente werk in Loods 6. Er is bovendien een activiteitenprogramma.

Speciale aandacht verdient hierbij de verhalenverteller. Nosrat Mansouri Gilani, sinds september vorig jaar lid van onze vereniging, heeft Iraanse roots en is opgegroeid met de orale culturele traditie van het vertellen en doorgeven van verhalen. Op zaterdagavond, vanaf 19.30 kun je bij hem aanschuiven en genieten van zijn verhalen. Je hoeft je hiervoor niet op te geven, loop gewoon binnen, liefst wél op de begintijd, zoals je zult begrijpen.

Nieuw is ook dat we ruimte voor kinderen hebben gemaakt in het programma. Kinderen kijken onbevangen naar kunst. We willen hier een gezamenlijke vorm aan geven met een rondleiding voor kinderen, waarbij ze hun waardering voor hun favoriete kunstwerken kunnen delen en verwoorden.

Ook wordt er plaats gemaakt voor kinderen bij het modeltekenen.
Voor een rondleiding door de tentoonstelling kun je aansluiten bij Gerda van Bockxmeer op zaterdag en zondag om 14.00 uur.

Gegevens

Datum:
zondag 21 april
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Loods 6
KNSM-laan 143 1019 LB + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.