Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Murat Isik ‘In de Mist van Golden Gate Park’. In de Flexbieb

donderdag 20 juni om 20:00

Vrijwillige bijdrage

Eindelijk is het dan zo ver: Murat Isik komt naar de FlexBieb. Na het verbluffende succes van het autobiografische ‘Wees onzichtbaar’ (2017) ging Murat dapper aan de slag met een nieuwe roman. Die verscheen onlangs, opnieuw bij uitgeverij Ambo/Anthos. En weer is het een verkoopsucces: ‘In de mist van Golden Gate Park’.

Murat gaat erover in gesprek met Mark Vermeer, mede-eigenaar van IJburg Boeken.
Zomer 2001. Metin Mutlu gaat studeren in San Francisco. Met het betreden van deze nieuwe, vrije wereld is hij vastbesloten zijn oude zelf achter te laten. In plaats van de verlegen toehoorder die hij in Amsterdam was, wil hij in Amerika iemand anders worden: een zelfbewuste en daadkrachtige man.

Metin studeert rechten maar het idee dat hij zijn leven zal slijten als jurist benauwt hem. Op zoek naar een uitweg stort hij zich in San Francisco vol op het keuzevak Creative Writing. Tijdens die colleges ontmoet hij de mysterieuze Joan Springfield, voor wie hij als een blok valt.

Zijn nieuwe vrije leven lijkt Metin goed af te gaan en langzaam ontluikt de schrijver in hem. Dan storten onvermoede gebeurtenissen hem echter in een overrompelend avontuur, terwijl ontwikkelingen in San Francisco en aan het thuisfront zijn verblijf in een heel ander licht stellen. Metin komt voor onmogelijke dilemma’s te staan.

Gegevens

Datum:
donderdag 20 juni
Tijd:
20:00
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Flexbieb
Talbotstraat 46 1087 EM + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.