Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Popup Choir: Creep – Radiohead. In De Nieuwe KHL

woensdag 10 april om 19:30

€11,50

Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij. Met deze keer terug naar de 90’s met de lekkere rockmuziek van Radiohead en meebleren met Creep. Run, run, run, ruuuun. Moeten we meer zeggen?

Eén lied, twee uur lang lekker gaan en een driestemmig hoogtepunt. Ook als je denkt dat je niet kan zingen. Dat is Popup Choir.

Een avond met Maarten Bos (32) en gitarist Tijmen de Koning (33) is lachen, beleven en de longen uit je lijf brullen. Zij spelen. Jij zingt. Ervaring is niet nodig. Dus of je nou alleen onder de douche zingt, met je vrienden in de kroeg, of helemaal nooit. Gewoon lekker gaan.

Na een vol Paradiso, bijzondere televisie-optredens en een uitverkocht Concertgebouw gaan ze verder op hun missie. Nederland meer laten zingen. Deze keer: terug naar de 90’s met de lekkere rockmuziek van Radiohead en meebleren met Creep. Run, run, run, ruuuun. Moeten we meer zeggen?

Gegevens

Datum:
woensdag 10 april
Tijd:
19:30
Kosten:
€11,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.