Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Teun van de Keuken over De mens is een plofkip. Bij Linnaeus Boekhandel

vrijdag 19 april om 20:00

Gratis

Teun van de Keuken komt langs bij Linnaeus Boekhandel om zijn nieuwe boek te bespreken. Hij wordt geïnterviewd door Caitlin Boonstra. Daarna is er tijd om te signeren.

Teun van de Keuken (Amsterdam, 1971) is journalist, schrijver, columnist, podcaster en programmamaker.
Op 9 april 2024 verschijnt het nieuwe boek De mens is een plofkip van Teun van de Keuken uit bij Uitgeverij Thomas Rap.

Echt voedsel met herkenbare ingrediënten heeft de afgelopen decennia grotendeels plaatsgemaakt voor zwaar bewerkt fabrieksvoer zonder enige voedingswaarde, dat zo aangenaam is van structuur en smaak dat we er geen genoeg van krijgen. Via uitgekiende receptuur, slimme marketing en agressieve reclame mest de voedingsindustrie ons vet als plofkippen, met ziekte en hoge maatschappelijke kosten tot gevolg. De fabrikanten zeggen dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor ons gedrag. Maar is dat wel zo?

In De mens is een plofkip legt Teun van de Keuken de voedingsindustrie onder de loep en laat hij feilloos zien wat er misgaat. Maar hij biedt ook perspectief: met de juiste maatregelen is er een mooiere, lekkerdere en gezondere toekomst mogelijk.

Gegevens

Datum:
vrijdag 19 april
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Linnaeus Boekhandel
Middenweg 29 1098 AB + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.