Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Yoga concert | live muziek, poëzie & yin yoga in Jungle Amsterdam

zaterdag 3 februari om 11:00

€15,00

Een concert, poëzievoordracht en yin yogales in één. Dat is de formule van de yogaconcerten. De live geïmproviseerde muziek, de yogahoudingen en mystieke poëzie vormen de ingrediënten voor een reis naar binnen. Vandaag zal Veronica Vir een klankreis verzorgen, André Meeusen begeleidt de yogales, die is opgebouwd rond een gedicht van Vasalis.

Veronica creëert intuïtief klanken met een grote gong, haar stem en akoestische instrumenten zoals de shruti box, shaman drums en kalimba. Zij heeft veel gewerkt met klank en energie als docent kundalini yoga. Met haar gong kan ze duizenden tonen en boventonen produceren, die golven van subtiel en dromerig naar een intense waterval van geluid. Daarmee nodigt zij uit tot expansie voorbij de grenzen van de mind: een geheel eigen Song of Yoga.

De kalme, meditatieve en tegelijk intense houdingen van yin yoga geven de mogelijkheid om dieper in het bewustzijn te zakken. Op de yogamat vloeien de fysieke sensaties samen met de klanken. Ze nemen je mee op een reis, ver hier vandaan, of juist heel dichtbij, diep van binnen.

Neem een matje mee, warme kleding en eventueel een waterflesje en props. Als je geen matje hebt, kun je er een lenen. De instructies en poëzie zijn tweetalig.

Gegevens

Datum:
zaterdag 3 februari
Tijd:
11:00
Series:
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.