Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

RICCIOTTI’S Fantastische Vrouwentour. In Jungle Amsterdam

donderdag 9 mei om 19:00

Gratis

Dit voorjaar zet het Ricciotti de spotlights op vrouwelijke componisten en hun werk. Speciaal voor ons schreef Componiste des Vaderlands Anne-Maartje Lemereis het stuk Be Witched. Samen met zangeres Ntjam Rosie als solist spelen we stukken uit alle mogelijke genres en door alle eeuwen heen van bekende en minder bekende vrouwen uit de muziekwereld! Solist is Ntjam Rosie.

De in Kameroen geboren zangeres en componiste Ntjam Rosie heeft sinds het uitbrengen van haar album ELLE in 2010 een trouwe schare fans opgebouwd in binnen- en buitenland. Sindsdien zat ze niet stil en volgden verschillende albums en EP’s. Naast haar eigen werk, waarin een cross-over van jazz, soul, gospel, Braziliaanse en Afrikaanse invloeden te horen is, zal ook muziek van onder meer Alicia Keys, Aretha Franklin en Brigitte Kaandorp tijdens Ricciotti’s Fantastische Vrouwentour klinken.

Het Ricciotti ensemble is een straatsymfonieorkest dat speelt voor mensen die om welke reden dan ook niet of nauwelijks met live symfonische muziek in aanraking komen. Sinds de oprichting in 1970 spelen we overal en voor iedereen: op straat, in het asielzoekerscentrum, in het vliegtuig of de gevangenis en in het buitenland. Het ensemble bestaat uit 43 jonge enthousiaste professionele en amateurmusici die als vrijwilliger meespelen. Het Ricciotti gaat 3 keer per jaar op tournee.

Gratis na reserveren https://www.eventbrite.nl/e/slotoptreden-ricciottis-

Gegevens

Datum:
donderdag 9 mei
Tijd:
19:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.