De Q-Factory, het grootste muziekmakerscentrum van Europa, bestaat dit jaar tien jaar. De kick-off van het 10-jarig jubileum start met een optreden van KANE op zaterdag 25 mei. Het concert was in een mum van tijd uitverkocht.

KANE is terug! Nadat Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen in 2014 besloten te stoppen met de band keren ze juni 2024 terug op het podium in de Ziggo Dome. In aanloop naar de vijf uitverkochte shows, geeft KANE op zaterdag 25 mei een exclusieve try-out in Q-Factory. Voor dit optreden is een beperkt kaarten beschikbaar.

Sinds 2023 zijn Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen kind aan huis bij Q-Factory. Niet alleen namen ze recentelijk muziek op in de Atlantis Studio, de eigen studio van de Q-Factory, maar de band repeteert er ook voor de Ziggo Dome shows. Tijdens deze repetities is spontaan het idee ontstaan om een try-out met publiek te organiseren in Q-Factory. Deze try-out wordt het eerste optreden van de band nadat ze in 2014 stopten.

In die tien jaar is de Q-Factory in Oost uitgegroeid tot een van de belangrijkste pijlers van de muziekwereld, met drie poppodia, tientallen oefenruimtes, drie studio’s, een hotel en eetcafé, diverse muziekopleidingen, de halve vaderlandse muziekpers en vooral veel muziek en mooie concerten.