Home Overzicht Explosie bij The Harbour Club richt veel schade aan

Explosie bij The Harbour Club richt veel schade aan

0

In de nacht van dinsdag op woensdag is omstreeks 02.45 een explosief afgegaan bij de The Harbour Club aan de Cruquiusweg. Hierbij zijn geen gewonden gevallen. De voordeur en enkele ramen van het pand zijn wel flink beschadigd. Welk explosief is gebruikt, is nog niet duidelijk. The Harbour Club heeft een deel van de ingang afgezet en werkt aan het herstel van de schade.

Op het moment van de explosie was niemand The Harbour Club aanwezig. De explosie was in sommige delen van Oost goed hoorbaar. Getuigen zagen twee personen wegvluchten op een scooter. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden.

Een jaar geleden was er ook een explosie bij de The Harbour Club aan de Cruquiusweg en in 2019 werd de zaak ’s nachts vanaf een scooter beschoten. De reden van het geweld tegen het restaurant is niet bekend.

In juli waren twee personen op het parkeerterrein van The Harbour Club slachtoffer van een poging tot horlogeroof. Een van hen werd daarbij geslagen en is later daarvoor behandeld in het ziekenhuis.