Home Oud Oost Explosief ontploft bij restaurant in de Camperstraat. De schade is aanzienlijk

Explosief ontploft bij restaurant in de Camperstraat. De schade is aanzienlijk

0

De bewoners en omwonenden van een restaurant in de Camperstraat hoorden vannacht rond kwart over twaalf een harde knal en glasgerinkel. Door de knal sneuvelden de ramen van het restaurant en woedde er binnen een brand. De schade is aanzienlijk. De brandweer had de brand snel onder controle, agenten zetten het gebied ruim af. Specialisten van Forensische Opsporing (FO) verrichten sporenonderzoek.

Volgens een getuige zou na de knal een man met een zwarte hoodie zijn weggerend vanaf de Camperstraat in de richting van de Wibautstraat. De politie zoekt getuigen van de ontploffing van de explosief in de nacht van zondag op maandag bij de voordeur van een restaurant aan de Camperstraat. De recherche onderzoekt de achtergronden van de zaak en wil graag spreken met getuigen of mensen die meer informatie kunnen geven.

De recherche roept getuigen op zich te melden via 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. De politie vraagt personen die beeldmateriaal hebben, deze ter beschikking te stellen van het politieonderzoek.