Home Overzicht Expositie een lekkere dood sluit af met Grote Uitvaarttaart Wedstrijd

Expositie een lekkere dood sluit af met Grote Uitvaarttaart Wedstrijd

0

Om de tentoonstelling Een Lekkere Dood af te sluiten, organiseert Museum Tot Zover een Uitvaarttaart Wedstrijd. Wie bakt de mooiste, lekkerste, creatiefste Uitvaarttaart? Deelnemers sturen foto’s in van hun taart en maken kans om in de finale te komen, die plaatsvindt op zondag 9 juni in het museum.

Thuisbakkers gezocht

Eerder organiseerde het museum al met Hiske Versprille de Grote Uitvaartcake Test. En met ROC-studenten werkten we samen om nieuw rouwgebak te ontwikkelen. Met deze Uitvaarttaart Wedstrijd kunnen nu alle thuisbakkers hun hart ophalen. Van grimmige taart met doodshoofden tot lieflijke herinneringstaart: alles mag, als de taart maar aansluit bij het thema van het museum.

Inzendingen zijn welkom tot en met zondag 5 mei. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de finale op zondag 9 juni in het museum.

Een Lekkere Dood

De tentoonstelling Een Lekkere Dood laat bezoekers zien, horen, ruiken en proeven hoe voedsel op allerlei momenten rondom de dood een rol speelt. Van koffie en cake tot bitterballen of halva – Nederland heeft een rijke traditie op het gebied van rouwkost. De tentoonstelling is nog te bezoeken tot en met 9 juni.

Grote Uitvaarttaart Wedstrijd

Aanmelden uiterlijk 5 mei 2024 via [email protected]
Finale op zondag 9 juni 2024 in het museum
Alle info & spelregels bit.ly/uitvaarttaart-wedstrijd