Home Overzicht Filmklassieker in de binnentuin van de Hermitage

Filmklassieker in de binnentuin van de Hermitage

0

Opnieuw kun je deze zomer zes erkende filmklassiekers zien in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam. Tijdens Movies at the Hermitage tovert de Hermitage traditiegetrouw de tuin om tot de grootste en meest romantische openluchtbioscoop van de stad.

Vanaf zondag 30 augustus tot en met vrijdag 4 september zijn de award-winning films te bekijken op het witte doek. De filmselectie is gemaakt door filmkenners. Zij kozen voor deze editie het thema ‘samen beleven, samen genieten’.

Iedere voorstelling krijgt een speciaal voorprogramma: een korte film van een Amsterdams regietalent. Ook is er een filmquiz met mooie prijzen, waaronder vrijkaartjes voor het Nationaal Ballet.

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via moviesatthehermitage.nl. De premièreavond is al uitverkocht. Voor alle andere avonden zijn nog tickets verkrijgbaar voor 15 euro per persoon. Groepen van vijf personen kunnen een speciaal ticket kopen voor 55 euro.

Programma Movies at the Hermitage 2020

Zondag 30 augustus  –  Notting Hill (uitverkocht)
Maandag 31 augustus  –  Whiplash
Dinsdag 1 september  –  La Haine
Woensdag 2 september  –  Spirited Away
Donderdag 3 september  –  Superbad
Vrijdag 4 september  –  The Grand Budapest Hotel

De deuren gaan open om 19.00 uur, de filmquiz start om 20.00 uur, om 20.30 is er een introductie en de film begint om 20.45 uur.

Het paradijs voor filmliefhebbers wordt dit jaar aangepast om aan de huidige corona-voorwaarden te kunnen voldoen.De techniek wordt verzorgd door Outdoor Cinema, de productie is in handen van Bora Bora Productions.