Home Overzicht Flitsbezorger Flink naar Nobelweg, Bax Music en Vomar vertrokken

Flitsbezorger Flink naar Nobelweg, Bax Music en Vomar vertrokken

0

Flink, de darkstore op het Christiaan Huygensplein, verhuist naar een andere locatie. Dat was de wens van de ondernemers die overlast ondervonden van deze bezorgservice. Maar ook van het winkelend publiek. De activiteit wordt verplaatst naar de James Wattstraat waar Flink zijn intrek neemt in de winkel Bax Music was gevestigd.

Redactie

De flitsbezorgers van Flink gaan straks de boodschappen vanuit de James Wattstraat bezorgen. Op deze locatie zal er minder overlast zijn omdat er geen winkels zijn. De supermarkt van Vomar had de ingang om de hoek, maar inmiddels is deze winkel gesloten. Wat er met het gebouw gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Hoe lang Flink in dit deel van het ‘Vomar-gebouw’ kan blijven ook niet.

Het aantal supermarkten per gebied is geregeld. In het gebied rondom de Vomar aan de Nobelweg zijn al veel supermarkten, bijvoorbeeld de Lidl aan de overkant van de straat. Voor de Vomar aan de Nobelweg opende, was er al bepaald dat er een nieuwe supermarkt van de Jumbo zou komen bij het Amstelstation. Die is al enige tijd open.

Sinds 1 januari is vestiging van Bax Music de James Wattstraat-locatie gesloten. Alle muziekinstrumenten, speakers, DJ gear, podiumverlichting en studio-apparatuur wordt verhuisd om spoedig een drie keer zo grote winkel aan de Cruijff Boulevard te kunnen openen.