Home Overzicht Flitsbezorger gaat nu ook in parken bezorgen

Flitsbezorger gaat nu ook in parken bezorgen

0

Sommige mensen zullen zeggen dat het niet gekker kan worden… Maar flitsbezorger Flink gaat nu ook je picknickbenodigdheden bezorgen in het park. Dan hoef je het zelf niet mee te nemen. Ze gaan dat doen in dertig steden, maar sommige parken zijn uitgesloten. Voor zover bekend staan die parken in Oost niet op het dat lijstje.

Afgelopen jaar bleek er bij de flitsbezorger veel vraag naar het bestellen van boodschappen op specifieke plekken, zoals in een park. Robin Kiesler van Flink: ‘We kregen vaak verzoeken om niet bij het opgegeven woonadres te bezorgen, maar juist iets verderop in bijvoorbeeld een park. Het is voor zowel klanten als bezorgers nu gemakkelijker om direct op de juiste plek te bezorgen.’ Voor het bestellen heb je de Flink app nodig.

Flink wil dat klanten de parken netjes achterlaten. Kiesler: ‘In de app en op de tas vragen we klanten om afval netjes op te ruimen. Dat kan bijvoorbeeld in de papieren bezorgtas, hierdoor kunnen klanten zonder zorgen genieten van hun boodschappen en hoeven ze geen afval achter te laten.’