Home Eten&Drinken Frank’s Smokehouse terug naar rokerij en winkel

Frank’s Smokehouse terug naar rokerij en winkel

0

Na een uitstapje met een restaurant een paar straten verderop in de Oosteburgervoorstraat, is Frank Heyn weer terug in de winkel bij de rokerij aan de Wittenburgergracht waar het 22 jaar geleden allemaal begon. Een moeilijke beslissing, maar onvermijdelijk’, liet hij eerder weten.

De rokerij bleef altijd op deze plek, dus de heerlijke rookgeur hangt weer als vanouds in de zaak. Frank Heyn: ‘En wat natuurlijk ook onveranderd is, is het grootste assortiment gerookte vis-, vlees- en vegetarische delicatessen. Aangevuld met andere lekkernijen, verse afhaalmaaltijden en wijn. De verbouwing is nog in progress. Er komt in de winkel nog een kleine bar voor een glas en een hapje, de gevel wordt vernieuwd en er komt een terras.

‘Met de sluiting van het restaurant kunnen we ons volledig focussen op onze core business: ambachtelijk roken en de verkoop, ook online.’ De rokerij blijft dus gewoon in bedrijf en nu is de winkel op het oude adres weer open. Maar de ambities van Frank Heyn om meer te doen blijven. Hij is op zoek naar een goede locatie voor een tweede winkel, ergens anders in de stad. Het was het einde van het restaurant, maar voor hem ook een nieuw begin.