Home Eten&Drinken Genieten van een quarantaine diner in je eigen kleine kas

Genieten van een quarantaine diner in je eigen kleine kas

1

Kunstorganisatie Mediamatic experimenteert met nieuwe vormen van besmettingsveilige gastvrijheid. Later dit jaar kun je van een heerlijk plantaardige quarantaine diner genieten in je eigen kleine kas aan de waterkant van het Oosterdok.

Restaurants zijn voorlopig nog gesloten. Maar hoe zal het straks gaan in de 1,5 meter horeca? Mediamatic zoekt naar antwoorden op vragen als ‘Hoe stappen we uit de isolatie zonder een gevaar te vormen voor elkaar?’ en ‘Hoe kunnen restaurants op een veilige manier ruimtes creëren voor samen zijn?’ Met serres séparées probeert Mediamatic een antwoord te geven op deze dilemma’s.

Deze chambres séparées geven ruimte aan koppels om op een nieuwe manier weer intiem te zijn met elkaar. Dat gebeurt naast de grote gedeelde kas van Mediamatic waar bezoekers op een ander wijze afstand van elkaar houden. Binnen de vijf afgeschermde serres, genieten duo’s van wijn en lekker plantaardig eten.

Mediamatic aan de Dijksgracht is een experimentele proeftuin voor kunstprojecten op het snijvlak tussen design en ecologie. Door een crossover tussen kunst en wetenschap doorbreekt het de bestaande structuren en maakt plaats voor vooruitstrevende ideeën. Het creatief organisatorisch talent van de mensen van Mediamatic wordt nu gebruikt voor quarantaine diners, orgies en zelfs uitvaarten.

Check www.mediamatic.net

1 REACTIE