Home Amstel- en Bajeskwartier Gewapende overval op supermarkt Spaklerweg

Gewapende overval op supermarkt Spaklerweg

0

Donderdagavond 16 maart plegen twee verdachten een overval op een supermarkt aan de Spaklerweg. Hierbij wordt een supermarktmedewerker geslagen, en bedreigd met een vuurwapen. De verdachten maken diverse goederen buit. Niemand is hierbij gewond geraakt.

Omstreeks 19.00 uur komen twee overvallers de supermarkt binnen. Op dat moment helpt een medewerker een klant. De overvallers richten bij binnenkomst direct een vuurwapen op de medewerker. Eén van de verdachten instrueert vervolgens de medewerker om goederen af te geven waarbij hij hem ook een ellenboog stoot geeft. De tweede verdachte houdt hierbij de medewerker onder schot.

De situatie is zeer dreigend waarbij de overvallers goederen blijven eisen. Nadat de overvallers meerdere goederen wegnemen, verlaten ze de supermarkt en laten de medewerkers en klanten geschrokken achter. Eenmaal buiten springen de verdachten op een driewiel motorscooter en vluchten in de richting van het Amstelstation. De politie is snel ter plaatse en zoekt in de omgeving. De overvallers worden helaas niet meer aangetroffen.

Het onderzoeksteam zoekt contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.