Home Oostelijke Eilanden Maakt outdoor fitness en bootcamp in Oostenburgerpark een kans?

Maakt outdoor fitness en bootcamp in Oostenburgerpark een kans?

0

Komt in het Oosterburgerpark een plek voor gratis fitness en bootcamp? Als het aan Henri van Poll ligt wel. Hij heeft een plan ingediend voor een plek waar je op een gezonde manier je huidige en nieuwe buurtgenoten kunt leren kennen. Daarmee dingt hij mee naar de € 54.545,00 die van Centrum Begroot beschikbaar is voor de Oostelijke Eilanden en Kadijken.

‘Sporten, gezonde beweging is belangrijk voor alle leeftijden en voor iedereen’, licht Henri van Poll toe. ‘Alleen niet iedere Amsterdammer kan een sportabonnement betalen. Het Oostenburgerpark is daarom een uitgelezen plek om een outdoor fitness met bootcamp voor alle buurtgenoten te realiseren voor de bewoners van de Oostelijke Eilanden en Oostenburg.’

Nog tot en met 23 maart kunnen bewoners van Centrum (Oost) plannen indienen voor Centrum Begroot. Inmiddels staan er op de website 45 plannen. Al die plannen worden op haalbaarheid getoetst en op 23 mei doet de stadsdeelcommissie er nog een plasje over. Van 19 juni tot 19 juli kunnen bewoners hun stem uitbrengen en op 24 worden de gekozen plannen bekendgemaakt.

Centrum Begroot