Home Oud Oost Glas-in-lood en design bij Verse Ruitjes

Glas-in-lood en design bij Verse Ruitjes

0

Exclusieve, handgemaakte items wachten bij Verse Ruitjes om ontdekt te worden bar Bouche in de Wibautstraat 107h. Tussen de glas-in-lood magie van Prisca Glassworks en de illustratieve wereld van Mr Design79 vind je er het perfecte geschenk voor de feestdagen. De pop-up shop is open tot en met zaterdag 23 december.

Prisca en Dennis staan klaar om hun passie met je te delen. Kom langs, ontmoet de kunstenaars, en ontdek de verhalen achter de kunstwerken. Verse Ruitjes is dé bestemming voor een bijzonder kerstcadeau. Mis deze kans niet om iets speciaals te vinden voor jezelf of je geliefden.

Bij Verse Ruitjes biedt Prisca Glassworks’ een kleurexplosie van Prisca’s glas-in-lood werken. Elk kunstwerk, als een vrolijke dans van kleuren en licht, voegt een vleugje magie toe aan iedere ruimte. Met haar panelen kan ieder huis nu glas in lood bezitten. Een onweerstaanbaar handgemaakt cadeau voor een feestseizoen vol schittering!

Mr Design79 is de meester van het potlood en de spuitbus. Hij brengt humor en eenvoud samen in elke illustratie. Van trendy iconische structuren tot symbolische verhalen. Zijn kunstwerken zijn meer dan alleen beelden, het zijn verhalen die je kunt geven als een uniek kerstgeschenk.